logo Asonic

Ultrazvučno čišćenje

ASonic HOME serija je namijenjena kućnoj upotrebi, ali se može koristiti i drugdje.

Naša ASonic PRO serija optimalan je izbor za zahtjevnu i profesionalnu upotrebu.

ASonic Industrijske ultrazvučne kade velikih kapaciteta. U ponudi za industriju imamo kade kapaciteta od 30 do 300 litara.

Asonic višefrekventni ultrazvučni uređaji najbolji su izbor za korisnike koji trebaju različite vrste čišćenja osjetljivih i robusnih predmeta.

logo Asonic
oružje čišćenje

Čišćenje oružja

Čišćenje oružja: budućnost održavanja vatrenog oružja U svijetu industrije vatrenog oružja, gdje točnost i pouzdanost znače razliku između uspjeha i neuspjeha, održavanje vatrenog oružja je kritično. Tradicionalne metode čišćenja oružja suočavaju se s izazovima koje donosi sve veća složenost modernog…

Čitaj višeČišćenje oružja
ULTRASONIC CLEANER ASONIC

Kako očistiti PCB?

Kako očistiti PCB sa ultrazvukom Ako imate fluks, hrđu ili prljavštinu na PCB-u (tiskanoj ploči), važno je odmah riješiti problem kako biste spriječili daljnje oštećenje. Asonic ultrazvučna kada za čišćenje PCB Čišćenje PCB-a ultrazvučnom kadom može biti učinkovita metoda za…

Čitaj višeKako očistiti PCB?

DISTRIBUTION

Uđite u svijet besprijekorne čistoće i profesionalnosti! Naš ASonic brand se razvija i raste s našim znanjem od 2012. godine.

KONTAKTIRAJTE NAS

Za više informacija o našim proizvodima i ponudama možete nas kontaktirati na e-mail prodaja2@zola.hr ili na broj telefona 0916552729.
Možete nas nazvati i putem WhatsAppa ili Vibera. Veselimo se vašem pozivu!

Snaga ultrazvuka
NEOGRANIČENE OPCIJE
ultrazvučna kada Asonic
Klasa

Mogućnosti za upotrebu su neograničene, veličina od 0.65 do 300 litara

Temeljno čišćenje

Proces kavitacije – stvaranje mikroskopskih mjehurića u tekućini

Nerđajući čelik

Važno je nepropusno kućište jer sprečava istjecanje vode

Frekvencija

Frekvencije između 28 i 120 kHz osiguravaju najbolje rezultate čišćenja

 

Čistimo i Obnavljamo

Čišćenje

Više stvari bi trebalo sačuvati i očistiti umjesto da ih zamjenjujemo sa novima. Želimo vam pružiti najbolju opciju za vaše kućno ili radno okruženje.

Briga o kupcima

Nudimo punu podršku i znanje o ultrazvučnom čišćenju. Uvijek smo spremni poboljšati vaš rad i pomoći vam da radite učinkovitije nego ikad.

Razvoj

Naš je fokus slušati svoje kupce, razumjeti njihove potrebe i ponuditi iznimnu razinu ultrazvučnog čišćenja različitih veličina i opcija.