Auto Moto

Čišćenje prljavih stvari poput dijelova automobila može biti vrlo zamorno i dugotrajno. Ponekad se zadatak čišćenja auto moto dijelova čini gotovo nemogućim. Dijelovi automobila, motocikala i drugih prijevoznih sredstava mogu se izuzetno zaprljati od raznih vrsta ulja, masti i prašine.

Postupak čišćenja automobilskih i moto dijelova ultrazvučnom kadom jednostavan je i jako učinkovit.

U velikoj većini optimalna temperatura čišćenja je između 50 i 60 °C. Ako je vaša solucija hladna, najbolje je započeti uključivanjem grijača u kombinaciji s kavitacijom. Ta kombinacija će brže zagrijati tekućinu u ultrazvučnoj kadi. Ovisno o veličini spremnika, vaša ultrazvučna kada bit će spremna za optimalno čišćenje u relativno kratkom vremenu.

Bez obzira koliko su vaši predmeti prljavi, ultrazvuk će prodrijeti u sve dijelove vaših auto i moto dijelova i očistiti ih do posljednjih detalja. Svi naši PRO modeli ultrazvučnih kada ima mogućnost podešavanja vremena od 1 do 99 minuta. Uz to imaju automatsko isključivanje i podešavanje temperature do 80 °C.

Vaša odluka o odabiru veličine ultrazvučne kade ovisi o veličini i količini predmeta koje planirate čistiti. Također je dobro zapitati se koliko često je potrebno čišćenje i u skladu sa time odlučiti o veličini. U slučaju bilo kakvih pitanja, naša ekipa stručnjaka uvijek je dostupna svakog radnog dana između 8:00 i 16:00.

Kavitacija je osnova čišćenja, a mi smo posebno razvili koncentrate za čišćenje sa kojima ćete ubrzati proces čišćenja.

Koncentrati za čišćenje

Ulje i masnoća je jako teška za očistiti, bez obzira koliko ih puta pokušali očistiti, uvijek ostave tragove. AS-CARB koncentrat za čišćenje posebno je razvijen za uklanjanje ugljika, masti, ulja i slične nečistoće. Ovim koncentratom čišćenje brljavih rasplinjača, mesinga, aluminija i ostalih osjetljivih dijelova motora je brzo i učinkovito.

Često se koristi za čišćenje dijelova motocikala i automobila

Našu ponudu

Auto Moto

Industrijsko ČiŠĆenje

Medicina tattoo

Čišćenje stomatoloških instrumenata

Čišćenje voća
i povrća

Čišćenje četkica za šminkanje

Kako očistiti dječje igračke

Čistimo i Obnavljamo

Čišćenje

Više stvari bi trebalo sačuvati i očistiti umjesto da ih zamjenjujemo sa novima. Želimo vam pružiti najbolju opciju za vaše kućno ili radno okruženje.

Briga o kupcima

Nudimo punu podršku i znanje o ultrazvučnom čišćenju. Uvijek smo spremni poboljšati vaš rad i pomoći vam da radite učinkovitije nego ikad.

Razvoj

Naš je fokus slušati svoje kupce, razumjeti njihove potrebe i ponuditi iznimnu razinu ultrazvučnog čišćenja različitih veličina i opcija.