kid

Kako očistiti dječje igračke sa ultrazvukom

Jeste li se ikada zapitali kako očistiti dječje igračke

Bebe žive svoje (i usudimo se reći svi) najluđe snove uvijek istražujući svoje okruženje. Kušati i dodirivati svaku igračku u sobi, a nema niti jedne brige na svijetu. Iako izuzetno zabavno i uzbudljivo, ovo može utjecati na njihovo zdravlje jer lako mogu pokupiti klice i bolesti. Čistiti dječje igračke vrlo je važno i može biti jednostavno.

Pa kako sigurno i temeljito očistiti dječje igračke?

Kad razmišljate o tome kakvo čišćenje treba pružiti dječjoj opremi, mislite ukloniti sve bakterije, onečišćenja i nečistoće sa svakog skrivenog mjesta na predmetima koje vaša beba koristi, zar ne?


Ultrazvučne kade najsigurniji su alat za čišćenje koji možete koristiti bez brige o bilo kakvim nuspojavama na svoju djecu.

Zašto je tako važno očistiti dječju opremu?

Budući da mališani i bebe dodiruju sve u svom okruženju, zavuku ruku u usta i ponovo dodirnu predmete, mikrobi mogu vrlo lako prenijeti. Ako ih pažljivo ne promatrate, bacili bi predmete na pod i opet ih vratili u usta. Sav ovaj postupak znači da su vaša djeca uvijek u kontaktu s klicama, bakterijama i drugim onečišćenjima.

Prema istraživanjima, igračke su najosjetljivije na zagađivače i sjajan su kanal za prijenos virusnih bolesti među djecom.

Sada ne bismo trebali zaboraviti da su neke klice dobre jer pomažu bebama u izgradnji imunološkog sustava. Jednom kada je tijelo zaraženo određenim virusom, ono nauči kako stvarati antitijela za borbu protiv njega. Sljedeći put kad se izloži, tijelo se može boriti protiv njega, a da ne dobije infekciju. Usprkos tome, nikada ne želite dijete namjerno izlagati bakterijama ili virusima. Ako za dezinfekciju, pranje i čišćenje dječje opreme koristite siguran alat za čišćenje, stvorit ćete im sigurno okruženje.

dječje igračke

Koji je najsigurniji alat za čišćenje bebine opreme?

Mnogo je prijedloga za najbolji izbor sigurnih sredstava za čišćenje dječje opreme različitih marki i osoba. Većina se marki koncentrira na »prirodne« načine čišćenja. Što točno smatraju pod pojmom »prirodno«?

Velika količina takozvanih prirodnih alata za čišćenje često se kombinira sa sintetikom i toksinima. Nema sumnje da postoje koncentrati i sredstva za čišćenje koji su sigurni za upotrebu, ali najsigurniji alat za čišćenje je ultrazvučno sredstvo za čišćenje.

Čišćenje postaje brže i jednostavnije

Biranje dječjih predmeta jedan za drugim kako bi ih oprali može biti dugotrajno.

Ultrazvučnim čistačem možete istovremeno oprati i očistiti više igračaka. Ovisno o veličini spremnika ultrazvučnog čistača, možete zajedno očistiti više predmeta. Što veću ultrazvučnu čistač koristite, veću količinu predmeta možete oprati. To znači da ćete moći uštedjeti vrijeme.

Ekološki proizvod

Mnoge metode čišćenja koje ljudi koriste doprinose ekološkim problemima.

Ultrazvučne kade ne sadrže jake kemikalije, ne naplaćuju se računi za vodu i energiju, niti produženi i ponovljeni ciklusi pranja.

Ultrazvučne kade značajno smanjuju onečišćenja

Kad su igračke vašeg djeteta prljave, najvjerojatnije ih perete u perilicama rublja, perilicama posuđa ili pod mlazom vode. Jeste li ikad razmišljali o tome jeste li se uspjeli riješiti većine štetnih klica na njima?

Čišćenje ovim alatima ne garantira da ćete moći ukloniti veći postotak onečišćenja. Tradicionalne metode čišćenja obično ne ubijaju značajan postotak bakterijskih i drugih onečišćenja. Ali ultrazvučne kade rješavaju više od 99,9% klica i onečišćenja. Za razliku od tradicionalnih alata za čišćenje, ultrazvučna sredstva za čišćenje ne dopuštaju da se onečišćenja slijepe na igračkama, odjeći i drugim dječjim proizvodima nakon pranja.

ultrazvučna kada Asonic

Ultrazvučne kade dosežu sva skrivena područja na igračkama i alatima

Većina igračaka i alata sa skrivenim područjima obično sadrži kontaminante poput bakterija i prljavštine, a da to niste primijetili. Čak i ako ih operete, možda se nećete moći riješiti onečišćenja, posebno u najskrivenijim dijelovima.


Tradicionalni načini čišćenja uklanjaju onečišćenja samo s lako dostupnih područja. Što se tiče ultrazvučnih sredstava za čišćenje, oni također rade na područjima koja su teško dostupna. Procesi kavitacije ultrazvučnih sredstava za čišćenje dosežu dijelove koje je izuzetno teško oprati i očistiti uobičajenim metodama čišćenja.

Igračke ne moraju biti rastavljene

Igračke i alate će se možda morati rastaviti kada se peru pod mlazom vode ili u perilici posuđa kako bi se svaki dio pravilno očistio i oprao. To traje više vremena, a moglo bi oštetiti i igračke i alate.

Što se tiče ultrazvučnih kada, ne morate rastaviti nijednu igračku prije nego što je očistite. Sve što trebate je baciti ih u spremnik ultrazvučnog uređaja za čišćenje i ostaviti ultrazvučni čistač da radi svoj posao.

Čišćenje je nježno i ne šteti predmetima

Ultrazvučna sredstva za čišćenje obavljaju nježno i ne ostavljaju tragove na predmetima.

Bez obzira koliko su predmeti kontaminirani, ultrazvučni čistač riješit će se prljavštine i bakterija na alatu i igračkama. Mjehurići iz procesa kavitacije napadat će svaki kontaminant odmah nakon stavljanja predmeta u ultrazvučni čistač.

Mogu se koristiti za gotovo sve

Ovaj alat za čišćenje nije samo čišćenje igračka; također je vrlo korisno za čišćenje u osnovi svega što želite pravilno očistiti. Nakon što ste ultrazvučnim čistačem očistili dječje predmete, možete ga koristiti i za pranje:

  • nakit
  • prehrambeni proizvodi poput povrća i voća,
  • kuhinjsko posuđe,
  • i još mnogo toga.

logo aSONIC

 

Našu ponudu

Auto Moto

Industrijsko ČiŠĆenje

Medicina tattoo

Čišćenje stomatoloških instrumenata

Čišćenje voća
i povrća

Čišćenje četkica za šminkanje

Kako očistiti dječje igračke

Čistimo i Obnavljamo

Čišćenje

Više stvari bi trebalo sačuvati i očistiti umjesto da ih zamjenjujemo sa novima. Želimo vam pružiti najbolju opciju za vaše kućno ili radno okruženje.

Briga o kupcima

Nudimo punu podršku i znanje o ultrazvučnom čišćenju. Uvijek smo spremni poboljšati vaš rad i pomoći vam da radite učinkovitije nego ikad.

Razvoj

Naš je fokus slušati svoje kupce, razumjeti njihove potrebe i ponuditi iznimnu razinu ultrazvučnog čišćenja različitih veličina i opcija.