Filters

  28kHz

  Ultrazvučna frekvencija 28 kHz osigurava temeljito i snažno čišćenje. 28 kHz ima jači učinak čišćenja – to stvara veće mjehuriće s većom snagom.
  Ultrazvučno čišćenje na frekvenciji od 28 kHz nudi nekoliko prednosti: aa frekvencijom od 28 kHz, mjehurići mogu prodrijeti u uske prostore i male pukotine na površinama predmeta, osiguravajući temeljito čišćenje.
  Može učinkovito očistiti različite materijale, uključujući metale, keramiku, staklo, plastiku i još mnogo toga, čineći ultrazvučni čistač od 28 kHz prikladnim za upotrebu u raznim industrijama u automobilskoj i moto industriji, za čišćenje raznih hardvera, strojeva, kompresora, alata, filtera za masnoću itd.

   Prikazujemo 1–16 od 17 rezultata

   Našu ponudu

   Auto Moto

   Industrijsko ČiŠĆenje

   Medicina tattoo

   Čišćenje stomatoloških instrumenata

   Čišćenje voća
   i povrća

   Čišćenje četkica za šminkanje

   Kako očistiti dječje igračke

   Čistimo i Obnavljamo

   Čišćenje

   Više stvari bi trebalo sačuvati i očistiti umjesto da ih zamjenjujemo sa novima. Želimo vam pružiti najbolju opciju za vaše kućno ili radno okruženje.

   Briga o kupcima

   Nudimo punu podršku i znanje o ultrazvučnom čišćenju. Uvijek smo spremni poboljšati vaš rad i pomoći vam da radite učinkovitije nego ikad.

   Razvoj

   Naš je fokus slušati svoje kupce, razumjeti njihove potrebe i ponuditi iznimnu razinu ultrazvučnog čišćenja različitih veličina i opcija.