šta možete očistiti

Šta možete očistiti

bicikla

Jedno od najčešćih pitanja o ultrazvučnom čišćenju je „Šta se može očistiti sa ultrazvučnom kadom?“

Ljudima koji ne znaju puno o ultrazvučnoj tehnologiji i kako zapravo radi ultrazvučna kada, moglo bi se činiti da postoje samo određeni predmeti koji se pomoću nje mogu očistiti. Ultrazvučna kada je jedan od najfunkcionalnijih strojeva na koji ćete ikad naići, kada je u pitanju čišćenje.

Ultrazvučna kada može se koristiti za čišćenje jako puno različitih stvari. Od dječje opreme, igračaka, naramenica za satove, nakita, kovanica, ključeva, naočala i leća do malih alata, pribora za jelo, nalivpera, palica za golf, elektroničke opreme, stomatoloških instrumenata, kirurških instrumenata, četkica za šminkanje, britvica, većih alata i opreme i mnogo više.

Najkraći i najjednostavniji način je da vam odgvorimo na pitanje: “Šta sve možete očistiti ultrazvučnim čistačem?” je da vam kažemo što NE MOŽETE očistiti.

Postoje samo dvije glavne kategorije predmeta koje ne možete očistiti sa ultrazvučnom kadom. Predmeti koji se ne smiju potapati u vodu jer će ih tekućina oštetiti i predmeti koji se ne mogu lako osušiti. To je to. Sve ostalo možete očistiti sa ultrazvučnom kadom.

Kućna upotreba

Za kućnu upotrebu ljudi obično odaberu jedno od ultrazvučnih kada iz naše serije HOME. Njih obično zanima čišćenje nakita, naočala, četkica i kolekcionarskih kovanica za uklanjanje prašine, ulja i otisaka prstiju. Manji uređaji iz PRO serije također su prikladni za čišćenje malih autodijelova, tehničkih alata, praktične radne opreme, dječjih igračaka i svih vrsta hobija.

mesing

Profesionalna upotreba

Naše veće jedinice iz PRO serije se koriste u industriji i čišćenju farmaceutskih instrumenata. Mnogi stomatolozi, umjetnici tetovaža i liječnici koriste ultrazvučnu kadu za pripremu svojih alata i instrumenata prije dezinfekcije. Time smo razvili čitav industrijski asortiman za opremu za čišćenje koja se koristi u industriji i proizvodnji. Na ovom području ultrazvučna kada djeluje jako dobro u smislu da možete potopiti velik broj predmeta u spremnik i pričekati da čistač odradi svoj posao. Ovisno o vrsti prljavštine koju pokušavate ukloniti i materijalima koje čistite, nudimo širok raspon rješenja za čišćenje. Stoga vaš posao čišćenja postaje još lakši i brži.

Otplinjavanje (funkcija degas) je opcija na našim modelima iz serije PRO – S, koja pripremi tekućinu za najbrže čišćenje. Otapa mjehuriće iz tekućine, čineći postupak čišćenja mnogo bržim i učinkovitijim. Priprema otopine prije čišćenja bez ove funkcije zahtijeva neko vrijeme, napor i vještinu. Tipkom Degas to se postiže za manje od minute.

Frekvencije

Ultrazvučna frekvencija od 40 kHz pruža temeljito, ali nježno čišćenje prikladno za mekše metale, plastiku i proizvode s poliranim površinama. Manji mjehurići koji se stvaraju na ovoj frekvenciji imaju manju vjerojatnost da će uzrokovati površinska oštećenja, a također će moći i prodrijeti u uska područja poput šavova, pukotina i slijepih rupa.

Ultrazvučna frekvencija od 28 kHz pruža snažno i vrlo učinkovito čišćenje, što je optimalno za velike ravne površine. Ima jači učinak čišćenja – stvara veće mjehuriće s većom snagom i stoga je učinkovitiji za dovoljno jake materijale.

industrija

Po narudžbi

Asortiman naših industrijskih ultrazvučnih kada stalno širimo, ali kako se ova tehnologija razvija, tako se širi i naša baza kupaca. Ultrazvučno čišćenje postaje prepoznato kao jedan od najučinkovitijih alata za čišćenje. Bez obzira jesu li predmeti koje pokušavate očistiti preveliki ili biste čišćenje htjeli učiniti još automatiziranijim. Uvijek možemo razgovarati o izradi posebne ultrazvučne kade samo za vaše materijale i potrebe.

Pitanja

Ako i dalje sumnjate jesu li predmeti o kojima razmišljate čistiti prikladni za ultrazvučnu kadu, obratite nam se kako bi on obavio posao umjesto vas. Uvijek rado pomažemo i savjetujemo pokušavajući pronaći najbolje rješenje za vaše potrebe. Uvijek nas možete kontaktirati putem e-maila ili putem kontakt obrasca ovdje.

Da biste bolje razumjeli što je moguće očistiti, možete pogledati neke od ovih članaka:

Našu ponudu

Auto Moto

Industrijsko ČiŠĆenje

Medicina tattoo

Čišćenje stomatoloških instrumenata

Čišćenje voća
i povrća

Čišćenje četkica za šminkanje

Kako očistiti dječje igračke

Čistimo i Obnavljamo

Čišćenje

Više stvari bi trebalo sačuvati i očistiti umjesto da ih zamjenjujemo sa novima. Želimo vam pružiti najbolju opciju za vaše kućno ili radno okruženje.

Briga o kupcima

Nudimo punu podršku i znanje o ultrazvučnom čišćenju. Uvijek smo spremni poboljšati vaš rad i pomoći vam da radite učinkovitije nego ikad.

Razvoj

Naš je fokus slušati svoje kupce, razumjeti njihove potrebe i ponuditi iznimnu razinu ultrazvučnog čišćenja različitih veličina i opcija.