Dostava

Dostava i preuzimanje:

Ponuditelj robe obvezuje se dostaviti robu u dogovorenim rokovima. Ugovorni partner za isporuku robe naše tvrtke je DPD, ali zadržavamo pravo promjene načina isporuke robe ako će to pomoći da isporuka bude učinkovitija. Sve pošiljke su osigurane tijekom prijevoza.


U tvrtki Zola d.o.o. želimo pružiti brzu i pouzdanu uslugu, predlažemo da prilikom preuzimanja robe pregledate sadržaj isporučenog paketa kako biste brzo i jednostavno riješili probleme.

Pregled proizvoda:
  • Kad vam kurir dostavi paket, otvorite ga i pregledajte u njegovom prisustvu.
  • Prvo pregledajte ambalažu na vanjska oštećenja i upozorite dobavljača.
  • Ako mislite da je sadržaj paketa oštećen ili slomljen, u prisutnosti dobavljača pažljivo otvorite paket i zajedno provjerite sadržaj paketa.
  • Oštećen paket ne morete da primite i možete ga lako zameniti. Ispunite EVIDENCIJU ŽALBE , kako bi mogli dogovoriti isporuku novog uređaja ili povraćaj novca.
    U slučaju da preuzmete pošiljku i naknadno otkrijete da je proizvod oštećen, potrebno je pokrenuti postupak za reklamaciju kod kurira, koji će nam zatim proslijediti prijavu žalbe.
Troškovi dostave:

Troškove dostave možete saznati u odjeljku KOŠARICA, a dobiti jedinstvenu cijenu za dostavu proizvoda širom Hrvatske.
Ako ste u trenutku narudžbe odabrali plaćanje pouzećem, cijena će biti ona naznačena u KOŠARICI.

Vrijeme isporuke:

Većina paketa će biti dostavljenih u roku 1-2 dana.

Pregled proizvoda:
  • Kada preuzmete uređaj, obavezno provijerite dali ste dobili naručeni proizvod.
  • Ako se slika na pakiranju ili šifra proizvoda ne slaže s onom koju ste naručili, ne raspakirajte uređaj i kontaktirajte nas, kako bismo utvrdili točnost narudžbe i otpremnice.
  • Ako ste sigurni da ste primili ispravan uređaj, pažljivo otvorite i spremite ambalažu dok ne budete sigurni da ćete zadržati proizvod

Našu ponudu

Auto Moto

Industrijsko ČiŠĆenje

Medicina tattoo

Čišćenje stomatoloških instrumenata

Čišćenje voća
i povrća

Čišćenje četkica za šminkanje

Kako očistiti dječje igračke

Čistimo i Obnavljamo

Čišćenje

Više stvari bi trebalo sačuvati i očistiti umjesto da ih zamjenjujemo sa novima. Želimo vam pružiti najbolju opciju za vaše kućno ili radno okruženje.

Briga o kupcima

Nudimo punu podršku i znanje o ultrazvučnom čišćenju. Uvijek smo spremni poboljšati vaš rad i pomoći vam da radite učinkovitije nego ikad.

Razvoj

Naš je fokus slušati svoje kupce, razumjeti njihove potrebe i ponuditi iznimnu razinu ultrazvučnog čišćenja različitih veličina i opcija.