Filters

  PRO serija

  Profesionalna ultrazvučna kada je visoko učinkovit i snažan uređaj za čišćenje koji koristi ultrazvučnu tehnologiju za temeljito i učinkovito čišćenje. Ove se kade obično koriste u raznim industrijama, uključujući zdravstvo, elektronika, proizvodnja, automobilska industrija itd. Ove ultrazvučne kade nude precizne mogućnosti kontrole vremena čišćenja, temperature i frekvencije ultrazvuka. Profesionalne ultrazvučne kade pružaju učinkovita rješenja za čišćenje koja štede vrijeme. Ultrazvučna tehnologija značajno skraćuje vrijeme čišćenja u usporedbi s ručnim ribanjem ili tradicionalnim metodama čišćenja, povećavajući produktivnost u industrijskim okruženjima.

   Prikazujemo 1–16 od 39 rezultata

   Našu ponudu

   Auto Moto

   Industrijsko ČiŠĆenje

   Medicina tattoo

   Čišćenje stomatoloških instrumenata

   Čišćenje voća
   i povrća

   Čišćenje četkica za šminkanje

   Kako očistiti dječje igračke

   Čistimo i Obnavljamo

   Čišćenje

   Više stvari bi trebalo sačuvati i očistiti umjesto da ih zamjenjujemo sa novima. Želimo vam pružiti najbolju opciju za vaše kućno ili radno okruženje.

   Briga o kupcima

   Nudimo punu podršku i znanje o ultrazvučnom čišćenju. Uvijek smo spremni poboljšati vaš rad i pomoći vam da radite učinkovitije nego ikad.

   Razvoj

   Naš je fokus slušati svoje kupce, razumjeti njihove potrebe i ponuditi iznimnu razinu ultrazvučnog čišćenja različitih veličina i opcija.