Filters

  PRO serija

  Profesionalna ultrazvučna kada je visoko učinkovit i snažan uređaj za čišćenje koji koristi ultrazvučnu tehnologiju za temeljito i učinkovito čišćenje. Ove se kade obično koriste u raznim industrijama, uključujući zdravstvo, elektronika, proizvodnja, automobilska industrija itd. Ove ultrazvučne kade nude precizne mogućnosti kontrole vremena čišćenja, temperature i frekvencije ultrazvuka. Profesionalne ultrazvučne kade pružaju učinkovita rješenja za čišćenje koja štede vrijeme. Ultrazvučna tehnologija značajno skraćuje vrijeme čišćenja u usporedbi s ručnim ribanjem ili tradicionalnim metodama čišćenja, povećavajući produktivnost u industrijskim okruženjima.

  Prikazujemo 1–16 od 29 rezultata

  Našu ponudu

  Auto Moto

  Industrijsko ČiŠĆenje

  Medicina tattoo

  Čišćenje stomatoloških instrumenata

  Čišćenje voća
  i povrća

  Čišćenje četkica za šminkanje

  Kako očistiti dječje igračke

  Čistimo i Obnavljamo

  Čišćenje

  Više stvari bi trebalo sačuvati i očistiti umjesto da ih zamjenjujemo sa novima. Želimo vam pružiti najbolju opciju za vaše kućno ili radno okruženje.

  Briga o kupcima

  Nudimo punu podršku i znanje o ultrazvučnom čišćenju. Uvijek smo spremni poboljšati vaš rad i pomoći vam da radite učinkovitije nego ikad.

  Razvoj

  Naš je fokus slušati svoje kupce, razumjeti njihove potrebe i ponuditi iznimnu razinu ultrazvučnog čišćenja različitih veličina i opcija.