O nama

                                                     Uđite u svijet besprijekorne čistoće i profesionalnosti!
S ponosom predstavljamo najnaprednije ultrazvučne kade na tržištu! Svim srcem se posvećujemo prodaji ovih inovativnih uređaja, koji će vam omogućiti da oživite sjaj i blistavu čistoću svojih predmeta.
 
Napredna tehnologija koju koristimo omogućuje da se svaka i najmanja nečistoća i prljavština temeljito uklone.
Njihova napredna tehnologija koristi ultrazvučne valove za nježno, ali temeljito uklanjanje tvrdokorne prljavštine, mrlja od ulja, čestica i bakterija s raznih površina. Rezultat je besprijekorna čistoća koja će impresionirati i vas i vaše zaposlenike. Poboljšanje kvalitete vaših proizvoda, smanjenje otpada i produljenje vijeka trajanja opreme samo su neki od pozitivnih učinaka koje ćete postići uz pomoć naših ultrazvučnih kada.
 
Naša vizija je postati Vaš pouzdan partner na putu do potpunog čišćenja. Zajedno ćemo stvoriti okruženje u kojem se vaše poslovanje može razvijati i napredovati. S našim Asonic ultrazvučnim čistačima postići ćete ne samo vrhunsku čistoću, već i veću učinkovitost i konkurentnost na tržištu.
Zola d.o.o.
Trg senjskih Uskoka 8
HR-10020 Zagreb, Croatia, EU
OIB: 18687961705
tel: +385 16552727
mob: +385 916552729
mail: zola.zg@zola.hr
*

PRODAVAONICA: 
tel: +385 16552727

mob: +385 916552729
mail: prodaja2@zola.hrtrgovina2@zola.hr veleprodaja@zola.hr

RADNO VRIJEME:
Ponedeljak – Petak 8:00 – 17:00 sati

Našu ponudu

Auto Moto

Industrijsko ČiŠĆenje

Medicina tattoo

Čišćenje stomatoloških instrumenata

Čišćenje voća
i povrća

Čišćenje četkica za šminkanje

Kako očistiti dječje igračke

Čistimo i Obnavljamo

Čišćenje

Više stvari bi trebalo sačuvati i očistiti umjesto da ih zamjenjujemo sa novima. Želimo vam pružiti najbolju opciju za vaše kućno ili radno okruženje.

Briga o kupcima

Nudimo punu podršku i znanje o ultrazvučnom čišćenju. Uvijek smo spremni poboljšati vaš rad i pomoći vam da radite učinkovitije nego ikad.

Razvoj

Naš je fokus slušati svoje kupce, razumjeti njihove potrebe i ponuditi iznimnu razinu ultrazvučnog čišćenja različitih veličina i opcija.